№ 169Про впорядкування нумерації житлових будинків, земельних ділянок в смт Новотроїцьке

НОВОТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 10 .09.2018 року № 169
смтНовотроїцьке

Про впорядкування нумерації
житлових будинків,
земельних ділянок
в смт Новотроїцьке

Відповідно п.1 ст.37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадянки Милимуки Г.Ф., Завертяєва Я.Я. та Васильковського П.В. враховуючи висновки комісій з присвоєння, зміни та анулювання поштових адрес об’єктам нерухомого майна від 06 .09.2018 р. протокол №3 та 07.09.2018 р. протокол
№4, виконком селищної ради

В И Р І Ш И В :

1. Здійснити впорядкування нумерації та присвоїти адресу:
- житловому будинку в смт Новотроїцьке по вул. Калинова,10 в смт Новотроїцьке, який належить на праві власності Милимукі Антону Миколайовичу (свідоцтво на право власності на житловий будинок від 9 січня 1975 ) – вулиця Калинова,12 в смт Новотроїцьке;

- житловому будинку в смт Новотроїцьке по вул. Калинова б/н в смт Новотроїцьке, який належить на праві власності Васильковському Василю Петровичу (свідоцтво на право власності на житловий будинок від 22 лютого 1961 ) – вулиця Калинова,22 в смт Новотроїцьке;

- ½ частині житлового будинку в смт Новотроїцьке по вул. 40 років Перемоги,22 в смт Новотроїцьке, яка належить на праві власності Завертяєву Якову Яковичу (Рішення суду від 06.06.2012 року, спр. № 2118/1167/2012) – вул. 40 років перемоги 22А

- земельним ділянкам , по вул. Миру між будинками № 9 та № 11 присвоїти адреси : вул.. Миру №№ 9А, 9Б, 9В та 9Г.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ комунальної власності та земельних ресурсів.

Селищний голова Н.С. Пінчук