№ 256Про впорядкування нумерації та присвоєння адреси земельним ділянкам в смт Новотроїцьке

НОВОТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 04.09.2019 № 256
смт Новотроїцьке

Про впорядкування нумерації
та присвоєння адреси земельним
ділянкам в смт Новотроїцьке

Відповідно до п.1 ст.37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок комісії з присвоєння, зміни та анулювання поштових адрес об’єктам нерухомого майна від 03 .09.2019 року № 13 , виконком селищної ради

В И Р І Ш И В :

1. Здійснити впорядкування нумерації та присвоїти адреси:
1.1. Земельним ділянкам на яких розташовані дитячі майданчики :
- по вул. Миру в смт.Новотроїцьке - вул. Миру,9Д;
- по вул.Садова,2 в смт. Новотроїцьке - вул. Садова,2А;
- по вул. Соборна 85 в смт. Новотроїцьке – вул. Соборна 85А
- по вул.Миру в с. Благовіщенка – с. Благовіщенка вул. Миру,17
1.2. Земельній ділянці на якій розташований житловий будинок в смт Новотроїцьке по вулиці Гоголя ( свідоцтво на право власності від 02.03.1977 р. на ім'я Баранової Віри Яківни ) - вулиця Гоголя,84 в смт Новотроїцьке;
1.3. Земельній ділянці на якій розташований житловий будинок в смт Новотроїцьке по вулиці Сергіївська (Котовського) (свідоцтво на право власності від 12.02.1966 р. на ім'я Князєвої (Солод) Зінаїди Григорівни) - вулиця Сергіївська (Котовського), 53 в смт Новотроїцьке.
1.4. Квартирі в смт Новотроїцьке по вулиці Соборна,99 кв. б/н ( договір купівлі-продажу від 18.07.2019р. на ім'я Романенко Андрія Павловича ) - вулиця Соборна,99 кв. 6 в смт Новотроїцьке.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ комунальної власності
та земельних ресурсів.

Заступник селищного голови
з питань діяльності виконавчих органів Сергій БОНДАРЧУК