№ 195 Про нагородження грамотами, оголошення подяк, вручення подарунків за участь у фотоконкурсі – виставці

НОВОТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.07.2019 № 195
смт Новотроїцьке

Про нагородження грамотами,
оголошення подяк, вручення подарунків
за участь у фотоконкурсі – виставці

Відповідно до ст. 59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», згідно протоколу засідання організаційного комітету - журі № 2 від 09.07.2019 р. з організації та проведення фотоконкурсу – виставки авторських фотографій "Вулицями й вуличками мого рідного селища", виконком селищної ради

В И Р І Ш И В :

1. Нагородити грамотою селищної ради з врученням подарунка за перемогу у фотоконкурсі-виставці авторських фотографій « Вулицями й вуличками мого рідного селища»:
- Ростовського Анатолія Григоровича за активну громадську позицію, виявлення творчих здібностей і оригінального підходу у галузі фотомистецтва та з нагоди Міжнародного дня фотографа.
2. Оголосити подяки селищної ради з врученням подарунків за активну участь у фотоконкурсі-виставці авторських фотографій « Вулицями й вуличками мого рідного селища»;
- Новосельцевій Наталі Володимирівні за проявлення творчих здібностей, соціальної активності, оригінального підходу у галузі фотомистецтва та з нагоди Міжнародного дня фотографа ;
-Спільному Олександру Володимировичу за проявлення творчих здібностей, соціальної активності, оригінального підходу у галузі фотомистецтва та з нагоди Міжнародного дня фотографа;
-Спільному Роману Олександровичу за проявлення творчих здібностей, соціальної активності, оригінального підходу у галузі фотомистецтва та з нагоди Міжнародного дня фотографа;

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря селищної ради
Бєляєву І.О.

Селищний голова Наталя ПІНЧУК