НОВОТРОЇЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
від 12.02.2019р. № 40
смт. Новотроїцьке
Про затвердження висновку про
доцільність позбавлення батьківських прав
Відповідно до підпункту 4 пункту б частини 1, статті 34, статті 40 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», статей 11, 12, 15 Закону України « Про охорону дитинства», статей 19, 164, 180 Сімейного кодексу України , розглянувши заяву та представлені документи Лапік Д.С. , виконком селищної ради
В И Р І Ш И В :
1. Затвердити висновок опікунської ради про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина Лапік Сергія Миколайовича стосовно неповнолітньої доньки Лапік Дар’ї Сергіївни, 06.03.2002 р. н. (додається)
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на спеціаліста 1 категорії селищної ради Брит К.Л.
Селищний голова Н.С.Пінчук
ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішенням виконкому
від 12.02.2019р. № 40
ВИСНОВОК
опікунської ради при виконкомі Новотроїцької селищної ради
про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина Лапік Сергія Миколайовича, стосовно неповнолітньої доньки Лапік Дар’ї Сергіївни, 06.03.2002 року народження
05.02.2019 року до Новотроїцької селищної ради звернулася з письмовою заявою Лапік Дар’я Сергіївна , яка мешкає в смт. Новотроїцьке по провулку Городній, 11/1 щодо позбавлення батьківських прав батька Лапіка Сергія Миколайовича, який не приймає участі у вихованні, не сплачує аліменти, не підтримує зв’язку взагалі. Дар’я має намір звернутися до Новотроїцького районного суду з позовною заявою про позбавлення батька батьківських прав.
Матір Лапік Олена Олександрівна була запрошена на засідання опікунської ради, підтвердила намір доньки позбавити батька батьківських прав.
На засіданні були розглянуті довідка з Новотроїцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 про бездіяльність батька у вихованні своєї дитини та довідка Новотроїцького районного ВДВС ГТУЮ у Херсонській області про заборгованість по сплаті аліментів у розмірі 21349,64 грн.
Виходячи з вище вказаного опікунська рада при виконкомі Новотроїцької селищної ради дійшла висновку рекомендувати виконкому селищної ради затвердити висновок про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина Лапік Сергія Миколайовича стосовно неповнолітньої доньки Лапік Дар’ї Сергіївни, 06.03.2002 року народження .
Заступник голови опікунської ради Т.М. Богуславська